9.6.2023 valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Savonlinnan Citymarketin pihaan

Sami Ilvonen
29.5.2023

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille.

Savonlinnan tapahtuman järjestämisestä vastaavat Juniori STPS ry, K-ryhmä sekä K-citymarket Savonlinna.

Juniori STPS on innoissaan järjestämässä valtakunnallista tapahtumaa Savonlinnaan. Tapahtuma tuo jalkapallolle ja seuralle lisää näkyvyyttä kaupungissa. Tapahtuma tukee hyvin myös Savonlinnan muuta tapahtumatarjontaan kyseisenä viikonloppuna. 

 

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: K-ryhmä.fi/Futiskiertue

Lisätietoja
Juniori STPS, puheenjohtaja Sami Ilvonen, 0405004888

Palloliitto, Kalle Jokinen, 0452570442