Kausimaksu ja vakuutukset

MAKSUT

Seuramaksu vuodelle 2021 on 350€.
Pelaaja, joka pelaa vuoden 2020 aikana 6 – 12 kk maksaa koko seuramaksun.
Pelaaja, joka pelaa vuoden 2020 aikana 4 – 6 kk maksaa 2/3 seuramaksusta.
Pelaaja, joka pelaa vuoden 2020 aikana 0 - 4 kk maksaa ½ seuramaksusta.

Sisaralennus: Yhtä 100%:n harrastemaksua kohden yksi 40€ alennus. Muista ilmoittaa joukkueenjohtajalle pelaavat sisarukset!

Seuramaksu toimitetaan myClubiin ja sen voi maksaa useassa eri osassa.

Seuramaksu sisältää: - Palkat ja muut henkilöstökulut - Sali – ja kenttävuokrat - Areenan ylläpito ja muut kenttäkulut - Kirjanpito ja taloushallinnon kulut - Valmentajien kulukorvaukset / palkkiot - Piirisarjojen osallistumismaksut sekä muut Palloliiton kustannukset - Valmentajien ja muiden toimihenkilöiden koulutuskustannukset - Erotuomarikustannukset - Toiminnan ja talkoolaisten vakuutukset - Piiritoiminnan kulut - Toimistonkulut - Seurapalaverien ja kokousten kulut

Seuramaksun lisäksi otetaan kaikille Palloliiton pelipassi, joka antaa oikeuden pelata sarjapelejä.Pelipassin hinta on 40€, se hoidetaan seuran puolesta kuntoon ja laskutetaan seuramaksun yhteydessä.

Olosuhdemaksu hallin käytöstä 50€, tämä laskutetaan pelaajalta seuramaksun yhteydessä.

Lisäksi seuralta tulee joukkueille talkoomaksu 100€/pelaaja. Tämä maksu maksetaan joukkueen kautta, rahat kerätään joukkueen omilla talkoilla ja tarvittaessa kuukausimaksulla.

Jokaisella pelaajalla tulee olla kilpailutoiminnan kattava vakuutus! Muista merkitä vakuutustietosi myClubiin. Ellei pelaajalla ole kilpailu-urheilun kattavaa vakuutusta, hankkii seura vakuutuksen. Sen hinta on 40€/kausi

Pelireissujen ja muun toiminnan kattamiseksi joukkue tekee talkoita ja pelaajat maksavat tarvittaessa kuukausimaksua. Kuukausimaksun maksaminen riippuu koronatilanteesta, eli siitä kuinka paljon pääsemme pelireissuille.