Joukkueemme pelaajat ja toimihenkilöt

 

#2 Viremo Aino

Aino on vahva joukkuepelaaja, joka omaa käsittämättömän hyvän vedon ja vie tilanteet loppuun asti. Aino on taitava pomputtelija, muitakin skillejä on hallussa. Kentällä rauhallinen peluri on kentän ulkopuolella supermukava ja hauska.

 

 

 

 

#5 Pirhonen Saana (C)

Saana on kentällä tuulen nopea ja skillailee vastustajat samalla vauhdilla. Peliä rakentavan pelisilmän ja useiden skillien lisäksi Saana on vahva joukkuepelaaja, jonka tsemppaava ja reilu peli-ilme tarttuu myös muihin. Saana on hauska pelikaveri. 

 

 

 

 

#10 Olli Emmiina

Emmiinan pelisilmillä ja pallonhallinnalla rakennetaan loistavia maalitilanteita, syötöt osuvat tarkasti kohdilleen ja maaliverkkokin viuhuu kovien vetojen ansiosta. Vapaa-ajalla Emmiina saa joukkuekaverit nauramaan.

 

 

 

 

 

#11 Lajunen Siiri

Siiri on the maalivahti, mokkejen mokke! Nopeat jalat ja pelinlukutaito takaavat loistavia torjuntoja pelistä toiseen. Maalivahdin ominaisuudessa Siiri kannustaa kenttäpelaajia, Siiri heittää muutenkin hyvää läppää ja on bussimatkojen hauskuttaja.

 

 

 

 

#14 Liimatta Sonja

Sonja on nopeana tyttönä sujahtanut talvikauden aikana joukkueeseemme. Urheilullisuus ja pelitilanteiden hahmottaminen tekee Sonjasta loistavan joukkuepelaajan. Sinnikkyys pelitilanteissa on saanut maaliverkon heilumaan, palo maalien tekoon on kova ja kaiken lisäksi Sonjalla on hauskat jutut.

 

 

 

#21 Pesonen Aino

Aino on koko ajan kentällä kuulolla, rauhallisuus ei ole merkki hitaudesta. Kovakuntoisena pelaajana Aino jaksaa urakoida ja syöttöpelillään hän huomioi koko ajan kentän tilanteita. Pelikentällä keskittyvä Aino on kentän ulkopuolella ystävällinen ilopilleri.

 

 

 

 

#27 Nummikari Aada

Aada ei ikinä jätä kentällä tilanteita kesken, maalia kohti mennään vaikka jalka paketissa. Aada jaksaa juosta hurjaa vauhtia ja siinä sivussa hän huomioi koko kentän sijoittumisen. Myös maaliin sijoittelut onnistuvat tarkasti. Joukkuekaverina Aada tsemppaa ja on hauska.

 

 

 

 

#32 Nikkanen Jemina

Jemina on aloittanut jalkapallon syksyllä 2018, mutta on urheilullisuudellaan ja nopeudellaan vakuuttanut kaikki. Syötöillään Jemina rakentaa peliä ja räjähtävällä nopeudellaan pistää pallon lisäksi itsensä liikkeelle. Jemina kantaa joukkueen papupadan voittajan viittaa harteillaan. 

 

 

 

 

#33 Vihavainen Teresa

Teresa tuo aina säpinää kentälle. Tämä hivenen tapaturma-altis pelaaja osaa käyttää peleissä molempia jalkojaan, ja hänellä on pelisilmää eri tilanteissa. Teresalta löytyy läppä joka tilanteeseen, pelaamisen lisäksi samanaikainen selostus toimii loistavasti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

#37 Matikainen Helmi

 

 

 

Uusina pelaajina joukkueessamme pelaavat Viviana Aklilu (1)Kosonen Anna (24), Osintseva Tanja (35), Suppola Nea (6), Juuti Jenna (38), Tea Lehtinen (31) ja Siiri Issakainen (20). 

 

 

Olli Tuomas -- päävalmentaja

On yksinkertaisesti maailman paras ja huumorintajuinen valmentaja. Tuomas pitää kivoja, mutta vaativia ja haasteellisia treenejä. Valmentajana hän on kannustava, tsemppaava ja antaa toimivia ohjeita. Tuomas ei ole valmentaja, joka tuomitsee pelaajien virheistä. Tuomas-veturi vetää ammattaitaidolla meidän joukkuetta.

 

 

 

 

 

Nummikari Petri -- valmentaja

Hauska Iceman, jolla itsellään on samettinen kosketus palloon. Erotuomarin ammattitaidolla Petri antaa hyviä ohjeita ja täsmävinkkejä kikkoihin. Petri pitää aivan parhaat pelitreenit.

 

 

 

 

Pirhonen Riina -- joukkueenjohtaja

Huolehtivainen ja kannustava jojo, joka pitää kaikista huolta. Mukavan ja kivan lisäksi Riina on vielä vahva, koska kestää kaikki matkajutut ja -laulut. Riinalle voi aina puhua, hän neuvoo ja auttaa meitä kaikessa.

 

 

 

 

Esittelyt on tehty pelaajien antaman palautteen perusteella. Hyvä me!

Pukuhuonekuvat Antti Tiihonen @anatiih

 

#2 Viremo Aino
#5 Pirhonen Saana
#10 Olli Emmiina
#11 Lajunen Siiri
#14 Liimatta Sonja
#21 Pesonen Aino
#27 Nummikari Aada
#32 Nikkanen Jemina
#33 Vihavainen Teresa
#37 Matikainen Helmi
Olli Tuomas -- päävalmentaja
Nummikari Petri -- valmentaja
Pirhonen Riina -- joukkueenjohtaja