Pelikertomuksia 2019

 

 

Kaudelta 2019 jäi paljon hyviä muistoja. Katso kauden kohokohtia linkin takaa.

 

 

https://drive.google.com/file/d/18XJyzAPnFA5tL_U4-p36b1CAOKF9PcXW/view?usp=sharing

                         5.5 Piiripelit Joensuu

      

Ensimmäiset piiripelit: ne avattiin 7.45 kymmenen innokkaan pelaajan lähdöllä ABC:n alaparkista. Mukana oli myös jojot Riina ja Petri sekä tietysti Tuomas-valmentaja. Menimme peleihin pikkubussilla ja se olikin meistä kaikista mukavaa. Matkalla osa luki kirjaa ja muut kuuntelivat musiikkia tai juttelivat niitä näitä. 8.45 pysähdyimme Tolosenmäen Nesteelle “kahvitauolle”.

Jatkoimme siitä Joensuun pelikentälle. Pukukopissa vaihdoimme vaatteet ja laitoimme nappikset jalkaan ja eikun lämmittelemään!

Ensimmäinen peli olikin Pallokissoja vastaan. Pallo pyöri hyvin meidän joukkueella ja peli-iloa meiltä löytyi ja palkkiona siitä tuli 1-10 murskavoitto, hyvä me!

Tämän pelin jälkeen kävimmekin syömässä ABC:llä.

Toinen peli oli JyPkiä vastaan. Peli olikin tiukempi ja maaleja tuli molempiin päihin, mutta voitto meille siitäkin 5-4.

Pelien jälkeen kävimme suihkussa. Sitten menimme bussiin ja aloitettiin matka kohti kotia.

Kotimatkalla jojomme Petri jakoi viirin, jonka saimme JyPkiltä ja sen sai ansaitusti Oona Immonen #25!

Reissusta jäi jokaiselle varmasti mukavat avauspelien muistot. 

-Siiri Lajunen #1

 

                     Palokka-lehti turnaus 18.5 

 

Aamulla klo. 5.15 meillä oli lähtö kohti Jyväskylään ja siellä Palokkaan. Käytiin matkan varrella syömässä aamupala Vaajakosken abc:llä. Olimme matkassa kahdella joukkueella: haaste ja kilpa. Meidän (kilpa) joukkueessa pelasi: Siiri #1, Aino V #2, Saana #5, Emmiina #10, Sonja #14, Aino P #21, Oona #25, Aada #27, Teresa #33. Jemina #32 oli kannustajana, mutta ei pelannut.

Ensimmäinen peli oli Nousua vastaan. Peli päättyi tasan 2-2. Meidän maalintekijät olivat Emmiina #10 ja Aada #27. Fair play kortin sai Saana #5. Pelin jälkeen oli aikaa ottaa nappikset ja sukat pois ja syödä vähän eväitä.

Toinen peli pelattiin KPV:tä vastaan. Se päättyi 0-5 tappioon, mutta sitä ei jääty miettimään vastustaja oli kova. Fair play kortin Siiri #1. Pelin jälkeen lähdettiin syömään lounas. Ruokana oli makaronilaatikkoa.

Ruoan jälkeen oli hieman aikaa ottaa chillisti ennen kuin kolmas peli alkoi Jypkiä vastaan. Peli oli tiukka, mutta Jypki sai upotettua pallon meidän maaliin. Eli peli päättyi 0-1 Jypkille. Se jäi hieman harmittamaan, mutta pian sekin oli ohi. Fair play kortin sai Aino V #2.

Viimeinen lohko peli oli Paria vastaan. Pelissä oli tiukkaa vääntöä eikä kummankaan maalin reppu heilunut, joten 0-0 tasan. Fair play kortin sai Aada #27. Kahden tasapelin ja häviön voimin päästiin pronssiotteluun.

Pronssiottelu oli taas Paria vastaan. Pelin avausmaalin teki Sonja #14, mutta Pari sai tasoitettua 1-1 ja meni vielä ohi 1-2. Ja näin peli päättyikin 1-2. Tappio tuli se vähän harmitti, mutta jompi kumpi vain häviää. Tällä kertaa oli meidän vuoro. Fair play kortin sai Emmiina #10.

Palkintoina jokainen sai osallistumismitalin. Tsemppari pelaajan pokaalin sai Aino V #2 ja viirit saivat Siiri #1, Teresa #33 ja Saana #5.

Kotimatkalla käytiin Jari-Pekassa syömässä. Jokainen sai syödä ihan mitä vain haluaa. Kotona oltiin kymmenen maissa. Se oli pitkä päivä, mutta kivaa oli. Me mennään ILON KAUTTA.

 

-Aino Viremo #2, Kilpajoukkue

 

P.S Klikkaa tuota alla olevaa Flash-painiketta!

 

Get Flash to see this player.