STPS 06

D13-turnaus 28.4.2019
Ylärivi vas: Samu Tirkkonen, Joel Ilvonen, Aleksi Penttinen, Eemeli Tapanila, Pyry Nenonen, Matias Kopra, Aatu Karjalainen, Tino Pennanen, Joona Kero ja Jaakko Tynkkynen.
Alarivi vas: Kari Kerman, Ossi Mutikainen, Jimi Pulkkinen, Arttu Väänänen, Elmeri Turkka, Matias Kauppinen, Eetu Ruuskanen, Tino Konnu ja Valtteri Jalkanen.

STPS-06 on Juniori-STPS:n vuoden joukkue 2018!

Joukkueessamme on tällä hetkellä 21 innokasta jalkapalloilijaa.

2018 joukkue osallistui Kaakkois-Suomen piirisarjan ykköseen ja syyskierroksella myös piirisarjan kolmoseen sekä Savonlinnan alueen 05/06 nappulaliigaan yhdellä joukkueella. Kaudella 2019 osallistumme Kaakkois-Suomen piirin ykköseen ja kolmoseen heti keväästä alkaen. 

Myös kauden 2019 aikana järjestämme omia turnauksia. Osallistumme Itä- ja Kaakkois-Suomen alueella järjestettäviin turnauksiin ja pelaamme harjoituspelejä seudun joukkueita vastaan.

Jos olet kiinnostunut jalkapallosta ja haluat tulla mukaan joukkueeseemme, tule kokeilemaan lajia harjoituksiimme.

Harjoitusajat alla.

Mikäli olet vuonna 2006 syntynyt poika ja haluat tulla kokeilemaan jalkapalloharrastusta niin voit ottaa yhteyden joukkueenjohtajaamme: Esa Ruuskanen, esa.ruuskanen(a)fimnet.fi. Ensimmäisiin harjoituksiin ota mukaan juomapullo, pelikengät (nappikset tai lenkkarit), sopiva vaatetus sekä iloista mieltä! Harjoitusten aikataulu on tällä sivulla, voit tulla mukaan harjoituksiin tutustumaan ja kokeilemaan milloin tahdot.

Harjoitusvuorot:

Talvella 2018-2019 maanantaisin 17.00-19.00 Nojanmaan koululla ja keskiviikkoisin 18.30-20.00 Pihlajaniemen koululla. Lauantaisin Kristalli-Sportissa 12.00-13.15. Peruutukset ja muutokset ilmoitetaan Nimenhuudossa.

 


 

Pelipaita- ja verkkatakkitilaus 27.1. mennessä

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Osta uusi STPS pipo! Tai useampi.

Hinta 20€/kpl, osa hinnasta

jää tuotoksi seuralle.

 

Näitä löytyy seuran toimistosta.

 

Joukkueen omat sponsorit: