Pelaajat

#2 Sopanen Sofia
#3 Silvennoinen Anni
Olen ahkera harjoittelija niin treeneissä kun vapaa-ajalla. Uskallan haastaa itseäni ja pystyn pelaamaan millä vain pelipaikalla.
#4 Vepsäläinen Laura
Olen iloinen ja ahkera harjoittelija. Kentällä vahvuuksiani ovat pelinlukutaito ja syötöt.
#5 Kautonen Reetta
#6 Behm Roosa
Olen joukkuepelaaja. Heitän paljon läppää ja pidän tunnelmaa kopissa ja kentällä yllä. Minulta löytyy myös laaja pelisilmä sekä hyvä kestävyyskunto.
#7 Paju Iida-Helmiina ( Pajuli )
Olen energinen ja kannustava pelaaja ja hahmotan kentän hyvin kokonaisuudessaan, hyvä pelinlukutaito. Jakelen hyviä ja napakoita syöttöjä.
#8 Silvennoinen Rosa
Fyysisistä vahvuuksistani löytyy nopeat jalat ja ketteryys. Omistan hyökkääjän itsekkyyttä ja röyhkeyttä sekä kilpailuhenkisyyttä löytyy. Kentällä olen kaikkia kannustava ja otan kettuilun huumorilla.
#9 Röyskö Tanja
Keskikentän työmyyrä, joka taistelee asenteella ja sisulla tilanteen loppuun asti. Kokemuksen tuoma pelisilmä ja vahva vasen jalka aiheuttaa alati vaarallisia hyökkäyksiä vastustajan päätyyn.
#10 Hinkkanen Senni
Olen pelaajana reilu ja ystävällinen. En kiroile tai puhu rumasti kentällä. Vahvuuksiini kuuluu fyysinen pelaaminen ja hyvät perusasiat, kuten syötöt.
#12 Wuorio Milla
Yksi joukkueen kapteenistoon kuuluva. Joukkuetoverina rento, hauska ja sosiaalinen, mutta kun pilli vislaa silloin pelataan eikä meinata. Tahto luja, ääntä kuuluu ja tilanteisiin tulen lujaan. Pelisilmän lisäksi on nopeus löytynyt takaisin, nämä asiat yhdistettynä tekee minusta erittäin haastavan keskikentän taistelukumppanin.
#13 Seppänen Kerttu ( Kepa )
Olen monipuolinen pelaaja, varustettuna juoksuvoimalla sekä taistelutahdolla. Puolustuslinjassa onnistun usein katkomaan vastustajien syötöt pitkien jalkojen ja tarkan pelinlukutaidon ansiosta.
#14 Puurtinen Annina ( Ansku )
Olen pelaajan kokenut, päättäväinen ja tykkään kaksinkamppailu tilanteista.
#15 Wuorio Viivi
#16 Ilvonen Aada
Olen rauhallinen ja tulen muiden kanssa hyvin toimeen. Pelillisesti olen hyvä perusasioissa ja pelinluvussa.
#17 Nissi Riikka ( Rillu )
#18 Nuopponen Sanni
Olen ahkera harjoittelija ja yritän aina parhaani enkä luovuta. Osaan lukea peliä ja annan tarkkoja syöttöjä.
#19 Rissanen Heidi
Olen positiivinen ja joukkuepelaaja. Vahvuutenani vasen jalka ja kuljetus.
#20 Tissarinen Siiri
Olen ahkera harjoittelija. Vahvuuksiani ovat nopeus ja kuljettaminen.
#21 Tiirola Anna
Joukkueen kapteeni ( pian valmistuva kotitalousopettaja ja luokanopettaja ) Ikä on sieltä kokeneimmasta päästä. Futista tullut pelattua jo 14 vuotta. Vahvuutena vauhtikestävyys ja työmoraali pelikentällä. Tiimipelaaja loppuun asti.
#22 Härkänen Saara
Olen motivoitunut ja ahkera harjoittelija. Kentällä vahvuuksiani on harhautukset ja syötöt.
#23 Viinanen Milja
Olen yritteliäs, voitontahtoinen ja pyrin aina kehittymään ja pääsemään eteenpäin pelaajana. Olen kannustava tiimipelaaja ja joukkue on minulle todellä tärkeä.
#24 Martikainen Laura ( Lare )
Olen kannustava, iloinen ja kaikkien kaveri. Vahvuuksiani ovat päättäväisyys, pelisilmä sekä halu kehittää itseäni taitavammaksi pelaajaksi.
#25 Rahkola Jenni
Olen suurella motivaatiolla ja peli-ilolla varustettu pelaaja. Pelitilanteissa olen rauhallinen ja pallo kestää hallussa niin suojauksessa kuin harhautuksissakin.
#26 Tirkkonen Marleena ( Mappe )
Olen rauhallinen ja peliä rakenteleva pelaaja. Vahvuuksiani ovat syöttöpelaaminen ja pelinlukutaito.
#27 Reponen Nea
#28 Marttinen Hanna
Olen alkuvuoden 2019 tulokas niin joukkueen kuin lajinkin suhteen. Sen, mikä minulla kokemuksesta jää uupumaan, niin korvaan sen rohkeudella ja periksiantamattomuudella. Kentällä kova prässäämään, enkä karta fyysistä kontaktia vastustajaan.
#31 Pulkkinen Emilia ( Emppu )