Harrastus kysely

 

Harrastuskysely Juniori STPS harrastajalle ja vanhemmille.

 

Kyselyn tavoite:

Lasten ja nuorten harrastustoiminta on ollut jo vuosien ajan isossa murroksessa. Maailma on muuttunut ja arkeen on tullut paljon, paljon vaihtoehtoisia tapoja harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Viime vuodet ovat Koronasta johtuen muuttaneet jonkin verran meidän kaikkien arjen toimintaa ja vaikuttanut meidän ns. vanhaan normaali elämäämme. Tämä kaikki näkyy luonnollisesti myös yleisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnassa, niin myös meidän Juniori STPS jokapäiväisessä toiminnassamme.

 

Juniori STPS haluaa seurana tarjota jatkossakin lapsille jalkapallon joukkuetoimintaa, mutta aivan yhtä tärkeää on lasten ja nuorten liikuttaminen ja harrastamisen mahdollistaminen.

Meille on kunnia asia toimia lasten, nuorten ja aikuisten terveyttä edistävänä liikuttajana. Meille on myös Jalkapalloseurana tärkeää mahdollistaa halukkaille pelaajille mahdollisuudet kehittyä lajiosaajina, mahdollistaa pelaajille joukkuetoiminta sekä olla mahdollistamassa pelaajien omia unelmia ja haaveita jalkapallonharrastajina.

 

Haluamme kehittää seuraamme vastaamaan harrastajiemme odotuksia ja siksi teemme jäsenillemme kyselyn harrastamisesta. Tämän kyselyn avulla pyrimme luomaan todellisen kuvan tämän hetken tilanteesta harrastajien ja harrastajien perheiden näkökulmasta.

 

Pyrimme kyselyn avulla löytämään avaimia kehittämään toimintaamme sekä korjaamaan asiat, jotka vaikuttavat kielteisesti jäseniemme hvään harrastamiseen. Kyselyn vastaukset annetaan nimettömänä.

 

Olemme todella kiitollisia jos vastaatte kyselyyn ja autatte meitä kehittämään yhteistä seuraamme!

Harrastajan kysely