Skilliryhmätoiminta

AJANKOHTAISTA SKILLRYHMÄTOIMINTA 2019

Skilliryhmä

 

  • Skilliryhmä (06-05) Tiistaisin

Lyseon Koulu 18.30-20.00 (vastuuvalmentaja Mika Kinnunen)

 

Juniori STPS:n Skillryhmätoiminta:

Skilliryhmien valmennustoiminta on tarkoitettu syventävää harjoitusta kaipaaville pelaajille. Tarkoituksena on antaa pelaajille mahdollisuus kehittää ominaisuuksiaan lisäharjoittelun kautta. Skillryhmään valikoidutaan ja yhtä Skillryhmää kohti  tulee 12-14 pelaajaa.  Pelaajaryhmiä tarkastetaan kolme kertaa vuodessa eli pelaajat valitaan erikseen ajalle Tammikuu-Huhtikuu, Toukokuu-Elokuu ja Syyskuu-Joulukuu.

Valintakriteereinä Skilryhmiin on pelaajan oma motivoituneisuus harjoitteluun, pelitaito, potentiaalisuus jalkapalloilijana ja henkinen kypsyys. Skilliryhmät eivät korvaa joukkueen omia harjoituksia, vaan toimivat lisäharjoitteluryhmänä pelaajan oman joukkueen harjoitusten lisäksi. Skilliryhmäpelaajia seurataan sekä oman joukkueen harjoituksissa, että peleissä ja näistä tapahtumista annetaan palautetta. Joukkueiden oma, sekä Skilliryhmän valmentaja, valitsevat yhdessä pelaajat ryhmiin.

Skilliryhmäharjoittelu maksaa pelaajalle 15 euroa/kk

Skillryhmällä on oma nimenhuuto-sivu, jonne pelaaja rekisteröidään valikoitumisen jälkeen. Nimenhuuto-sivun kautta tapahtuvat osallistumisilmoitukset harjoituksiin sekä harjoitusinfot.

Tarkemmat tiedustelut

Mika Kinnunen stps.valmennus@gmail.com ; puh. 044 0656 155

 

(Päivitetty 24.5.2018 Saija Lehtimäki)