Skilliryhmätoiminta

AJANKOHTAISTA SKILLRYHMÄTOIMINTA 2020

Skilliryhmä

 

  • Skilliryhmä (07-05) perjantaisin

Mertalan koulu 17.00-18.30 (vastuuvalmentaja Mika Kinnunen)

 

Juniori STPS:n Skillryhmätoiminta:

Skilliryhmien valmennustoiminta on tarkoitettu syventävää harjoitusta kaipaaville pelaajille. Tarkoituksena on antaa pelaajille mahdollisuus kehittää ominaisuuksiaan lisäharjoittelun kautta. Skillryhmään valikoidutaan ja yhtä Skillryhmää kohti  tulee 12-14 pelaajaa.  Pelaajaryhmiä tarkastetaan kolme kertaa vuodessa eli pelaajat valitaan erikseen ajalle Tammikuu-Huhtikuu, Toukokuu-Elokuu ja Syyskuu-Joulukuu.

Valintakriteereinä Skilliryhmiin on pelaajan oma motivoituneisuus harjoitteluun, pelitaito, potentiaalisuus jalkapalloilijana ja henkinen kypsyys. Skilliryhmät eivät korvaa joukkueen omia harjoituksia, vaan toimivat lisäharjoitteluryhmänä pelaajan oman joukkueen harjoitusten lisäksi. Skilliryhmäpelaajia seurataan sekä oman joukkueen harjoituksissa, että peleissä ja näistä tapahtumista annetaan palautetta. Joukkueiden oma, sekä Skilliryhmän valmentaja, valitsevat yhdessä pelaajat ryhmiin.

Skillryhmällä on oma MyClub-sivu, jonne pelaaja rekisteröidään valikoitumisen jälkeen. Nimenhuuto-sivun kautta tapahtuvat osallistumisilmoitukset harjoituksiin sekä harjoitusinfot.

Tarkemmat tiedustelut

Mika Kinnunen stps.valmennus@gmail.com ; puh. 044 0656 155

 

(Päivitetty 15.2.2020 Esa Ruuskanen)