Järjestyksenvalvonta 2019

Vuoden 2019 ensimmäinen järjestyksenvalvojan peruskurssi on Savonlinna Kristillisellä Opistolla (Opistokatu ) kahtena perättäisenä viikonloppuna. Perjantai 29.3. - sunnuntai 31.3.2019 sekä perjantai 12.4. - sunnuntai 14.4.2019.  Perjantait klo 17-21, lauantai ja sunnuntai klo 9.00 - 17:00. Kurssin pituus on 40h. 

Hinta seuran talkootyötä tekevälle on 30e/70e vastuualueesta riippuen. Ulkopuoliselle hinta on 185€.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi on yhteensä 8 tunnin mittainen. Se järjestetään yhden viikonlopun aikana peruskurssin jälkeen 4h + 4h. Tarkista aika www.sko.fi/kurssit  

Järjestyksenvalvojan kortti on voimassa 5 vuoden ajan ja uusiminen vaatiin kertauskurssin. Ulkopuoliselle kurssin hinta 45€.

Ilmoittautumaan pääset Savonlinnan kristillisen opiston sivujen kautta oheisesta linkistä: 

http://www.sko.fi/kurssit/

Järjestyksenvalvontakortin omaava ei tarvitse Ooperan järjestyksenvalvontatehtäviin väliaikaista jv-korttia. Väliaikainen järjestyksenvalvontakortti on maksullinen ja kustannusten noustessa se vähentää luonnollisesti oopperatalkootuottoa. Oopperan järjestyksenvalvontatalkoo on ainoa seuran yhteinen talkoovelvoite.  

Järjestyksenvalvojakortin omaava pystyy helposti tekemään myös muita seuran ulkopuolisia tai seuralle tarjottuja järjestyksenvalvotatehtäviä oman halun ja mielenkiinnon mukaan. Juniori STPS ryn kortillisia järjestyksenvalvojia on osallistunut  mm. Olavinlinnassa pidettyihin Boxing Night-nyrkkeily- ja Taikalinnatapahtumiin sekä Elojubilee tapahtumaan. Näihin tapahtumiin ei väliaikaisilla jv-korteilla pysty osallistumaan. Tuotto ohjataan luonnollisestikin jv-talkootatekevän haluamalle joukkueelle. 

Järjestyksenvalvontatehtäviä tekevät pääsevät nauttimaan eri tapahtumien tunnelmista ja hienosta fiiliksestä jo ennen esitysten/tapahtumien alkua tai porttien avautumista yleisölle. Souncheck, valaistus, viimehetken yllätykset ja mitä kaikkea voikaan tapahtua.

Innosta itsesi, tuttavasi, sukulaiset, ystävät mukaan järjestyksenvalvontatehtäviin. Samalla saa nauttia  Savonlinnalle niin tärkeästä Oopperasta ja tapahtumista sekä auttaa Juniori STPS:ssä harrastavien lasten ja nuorten sekä nuortenaikausiten hyvinvointia. 

Yhteydenotot  Juniori STPS ry:n sihteeri Sari Tuunainen sposti tuunainensari (at) gmail.com

(Päivitetty 1.1.2019 sihteeri Sari Tuunainen)