Vähävaraisten jalkapalloharrastuksen tuki

Vuoden 2015 aikana Juniori STPS ry sai Suur-Savon Osuuspankilta ”Yhdessä Hyvää” -rahaa ja Osuuskauppa Suur-Savolta ”Kannustajat”-rahaa vähävaraisten lasten jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Vuonna 2018 Osuuskauppa Suur-Savo hyväksyi seuran uudelleen "Kannustajat"-kamppanjaan, jonka tuotto ohjataan vähävaraisten lasten jalkapalloharrastuksen tukemiseen. Tämä mahdollistaa tuen hakemisen kaudelle 2019.

  • Tuki kohdennetaan vähävaraisten harrastajien seuramaksun keventämiseen
  • Tuki haetaan kuluvalle kaudelle kuluvan kauden aikana, vuosittain
  • Tuki haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi tukea hakevan pelaajan tiedot, perustelut sekä yhteystieto, jonne päätös tuesta lähetetään

Kauden 2019 tukihakemukset lähetetään spostitse osoitteeseen stps.puheenjohtaja (at) gmail.com

Huomoithan hakemisen aikataulussa, että tuki mahdollistaa tulevan kauden laskuttamattoman seuramaksun keventämisen. Jo maksettuihin seuramaksuihin tukea ei voi hakea. Myöskään seuramaksupalautusta tai rahallista avustusta ei voi vähävaraisten lasten jalkapalloharrastukseen tarkoitetuista rahoista anoa.   

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti hakemusten tultua perille

Tarkemmat tiedustelut tarvittaessa spostitse osoitteesta stps.puheenjohtaja (at) gmail.com

 

Myös Savonlinnan HaTTu- toiminta tukee Savonlinnan kaupungin alueella asuvien vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria (7-17-vuotiaat). 31.12.2018 mennessä jätetyt hakemukset käsitellään tammukuun 2019 alussa. Seuraava avustusten käsittely on huhtikuussa 2019.

Lisäohjeet ja hakemuksen täyttö : https://savonlinnanhattu.yhdistysavain.fi/

 

(päivitetty Juniori STPS ry:n sihteeri Sari Tuunainen 1.1.2019)