STPS P2006 ja 2007 turnaus

KIITOS TURNAUKSEEN OSALLISTUNEILLE!!!

Kevättalvella järjestetään uusiksi, seuraa ilmoitteluamme!

Turnauksen otteluohjelma tässä (julkaistu 27.11.)

 

Tulokset päivittyvät tänne

 

TURNAUSOHJEITA

PUKEUTUMISTILAT: joukkueille on varattu kaksi pukukoppia, joissa suihku. Pukukopit ovat viereisessä jäähallissa, kulku jalkapallohallin päädystä. HUOM!!! hallissa ei saa liikkua muuten kuin kopeille ja takaisin. Kumirouhetta ei saa kulkeutua jäälle! STPS puhdistaa koppien pinnat ja ovenkahvat joukkueiden välillä, joten pääset koppiin n. 15 min edellisen pelin alkamisen jälkeen. Kopista kaikki tavarat mukaan kentälle tai kotiin lähtiessä.

WC:T: pukukopeissa wc:t, niiden käyttö ainoastaan omalla "pukukoppivuorolla". Jäähallin pääovesta mennessä aulassa 2 wc:a. Tanhuvaaran respassa/ravintolassa wc:t.

LÄMMITTELY: valitettavasti halliin ei voi tulla lämmittelemään ennen omaa peliä, lämmittely on tehtävä ulkona. Halliin pääsee 15 minuuttia ennen oman pelin alkua (lauantaina on kaksi 30 min taukoa ottelujen välissä, silloin voi tulla jo aiemmin). Ovella on STPSn edustaja, joka opastaa tulevat joukkueet. Pelikassit jätetään kentän laidalle opastettuun paikkaan, siinä voi vaihtaa nappikset ym.

PALKINNOT: jokaisen lohkon 1. ja 2. joukkue palkitaan turnauspokaalilla. Pokaalit jaetaan kun lohkon sijoitukset ovat selvinneet.

Jojoille on laitettu sähköpostilla (korona)turvallisuusohjeet, niihin kehotetaan tutustumaan.

 

Ilmoittautuneet 

 

P15 (2006) 28.11.

LA TURNAUS PERUTTU !!!

P14 (2007) 29.11.

6/8 joukkuetta

 STPS
 Komeetat
 Mikkelin Palloilijat
 LAUTP
 LAUTP /08
 Yllätys 07
----- 
-----