Juniori STPS järjestää ikäihmisten virkistystoimintaa

Sami Ilvonen
5.6.2022 klo 20

Juniori STPS:n nuoret jalkapalloilijat ovat jo kahtena vuonna ilahduttaneet Savonlinnan palveluasunnoissa asuvia ikäihmisiä yhteisillä virkistystapahtumilla. Nämä käynnit ovat olleet suosittuja sekä asukkaiden että jalkapallonuorten mielestä. Ehdoton suosikkilaji on ollut mölkky, hyvänä kakkosena muistipeli ja siinä ohessa rupattelu reippaiden urheilijoiden kanssa. Toiminta on suunniteltu yhdessä Sosterin kanssa korona- ja muu turvallisuus sekä asukkaiden jaksaminen huomioiden. Useammasta suusta on tapahtumailtapäivän jälkeen kuultu ”kai tulette ensi vuonna uudestaan?”.

Vuonna 2022 yhteistyö jatkuu ja laajenee.  Tänä vuonna mukana on sekä Juniori STPS:n 2007-2008 syntyneiden tyttöjen että STPS Naisten joukkueet. Asumisyksikkövierailujen määrä kaksinkertaistetaan kymmeneen käyntiin. Aivan uutena toimintana järjestetään kaksi kaikille avointa jumppatuokiota Talvisalon koulun viereisellä tekonurmikentällä. Ohjaajana toimii liikunnan ammattilainen ja mukana jumppaamassa on iloisia jalkapalloilijoita, jalkaa nostavan musiikin rytmittämänä. Ensimmäinen jumppatapahtuma pidetään maanantaina 6.6.2022 klo 10-11 ja on osallistujille maksuton. Seuraava järjestetään elokuussa, siitä tiedotetaan lähempänä.

Tervetuloa rohkeasti paikalle Talvisalon tekonurmelle. Jumpata saa minkä jaksaa ja millä tyylillä haluaa, tai halutessaan voi vain katsella reipasta menoa. Ja ne mölkkypalikatkin otetaan varalta mukaan.

Toimintaa tukee Eevi ja Eemil Tannisen säätiö.