JUNIORI-STPS tiedote: 1/2014

Taina Huiskonen
1.1.2014

Hyvää alkanutta uutta kautta! Tässäpä muutamia asioita, jotka on hyvä tietää:

TOIMISTO ja TALOUSHALLINTO:
Juniori-STPS:n toimisto siirtyy Talvisalon koulun tiloihin (pukukoppien sivuitse menevän käytävän päähän). Toimisto on auki muutamana iltana viikossa (päivät ilm. myöh). Toimistossa työskentelee osa-aikaisena Heikki Härkönen.
Puhelin: 050 3477 772 (sama kuin ennen)
Sähköposti MUUTTUU: stps.toimisto@gmail.com.
Myös taloudenhoitoon liittyvät asiat hoitaa Heikki Härkönen.

PELAAJAREKISTERÖINNIT:
Taloushallintomme siirtyy uuteen ohjelmaan ja kirjanpito sillä aloitetan nyt vuoden alusta. Harrastemaksulaskuja lähetetään sitä mukaa kun joukkueenjohtajat ilmoittavat rekisteröitäviä pelaajia. Ne pelaajat joilla on toimintaa jo heti tammikuun ensimmäisillä viikoilla sovitaan erikseen. Jäsensivulla on ohjeet joukkueenjohtajille pelaajatietojen keräämiseksi + harrastemaksujen suuruudet. HUOM! Uusi kausi alkaa siis 1.1. Seuramaksun ensimmäinen osa kun on maksettu niin pelaajarekisteröinti suoritetaan.

VALMENNUSLINJAUS:
Uusi valmennuspäällikkö Janne Karttunen on laatinut seuralle valmennuslinjauksen. Valmennuslinjaus on työkaluna valmentajille, mutta se kannattaa kaikkien lukea.

TAITO- JA KYKYKOULUT ALKAVAT
Täältä löytyvät Kykykoulun ja Taitokoulun tiedot. Aktiivisesti kaikki mukaan,

OHJAAJA/VALMENTAJA-KERHO ALKAA:
Lue aiempi uutinen täältä

KESÄMAA TURNAUS
Tiedot turnauksesta päivitetään 3.1. mennessä nettisivulle, jolloin myös ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan. Seuran omien joukkueiden ilmoitautumiset hoidetaan erikseen - jutellaan näistä joukkueenjohtajien palaverissa. Flyerit eivät ole vielä valmiina, mutta kunhan valmistuvat, niin jaetaan niitä kiertäessämme "maailmalla". Kesämaa Turnauksen työryhmässä ovat Tommi Tuunainen, Sami Ilvonen, J-P Turkka, Taina Huiskonen ja Piia Rautiainen.

JÄRJESTYKSENVALVOJA -KURSSI
Järjestämme tänäkin vuonna järjestyksenvalvoja koulutuksen.  Kurssista tulee lisätietoa myöhemmin, mutta tässä jo päivämäärät jolloin kurssi järjestetään: 7.-9.2. ja 21.-23.2. Koulutuspaikkana Kristillinen Opisto.

JOJO-KLUBI
Joukkueenjohtajien kokoukset jatkuvat ja näistä Heikki Härkönen / Sari Tuunainen tiedottavat erikseen.