Kesämaa - Areenan auraustalkoot maanantaina 3.2.2015 klo 17.00 alkaen

Markus Ihalainen
26.2.2015

Tervehdys seuraväki! Säätiedotus näyttää siltä, että lämpötila pysyy plussan puolella, joten olisi otollinen aika parantaa meidän harjoitusolosuhteita. Tämä tarkoittaa siis sitä, että MAANANTAINA 2.3.2015 klo 17.00 alkaen pidetään porukalla Kesämaa-areenalla lumenkolaus talkoot! Mahdollisimman monen henkilön toivotaan osallistuvan, jotta saataisiin kenttää mahdollisimman paljon auki. Jokaisen kynnelle kykenevän osallistuminen on tärkeää, sillä tällöin nopeutettaisiin joukkueiden ulkokentille siirtymistä hyvälle alustalle ja saleista isompaan tilaan. Jos maanantaina on estynyt, niin kentällä voi käydä omatoimikolaamassa myös viikonloppuna tai milloin tahansa. Maanantaina luvassa on myös Vissytarjoilu :)

 

TUOKAA OMIA KOLIA/LAPIOITA MUKANANNE, SILLÄ KENTÄLTÄ LÖYTYY VAIN KOLME KOLAA VALMIINA. LISÄÄ YRITETÄÄN SAADA MUTTA VARMAKSI EI VOIDA LUVATA

 

Ilmoittautukaa oman joukkueen joukkueenjohtajalle/valmentajalle tai tulkaa paikalle ilmoittautumatta! Kaikkien osallistuminen edes pienen hetken ajan on tärkeää! Tämä on myös hieno paikka tutustua seuratoimijoihin yhteisen asian yhteydessä!

 

 

Tapahtuma: Lumenkolaustalkoot

Aika: Maanantaina 2.3.2015 klo 17.00 alkaen

Paikka: Kesämaa-Areena, Talvisalo

Mukaan tarvitset: Liikuntavaatteet, OMAT KOLAT/LAPIOT, talkoomieli, hyvät/huonot jutut