Sinustako Ritari- tai Prinsessafutiksen ohjaaja?

Taina Huiskonen
17.3.2015

Juniori STPS järjestää Savonlinnan kentillä kesällä ns. kerhotoimintaa (1krt/viikko) alle 10-vuotiaille lapsille. Ritarifutis on tarkoitettu 06- ja aiemmin syntyneille pojille ja tarkoitus olisi, että Ritarifutis pyörii koulujen hiekkakentillä (Nojanmaa, Nätki, Heikinpohja, Pihlajaniemi (siirtyy todennäköisesti Kellarpeltoon kun nurmi aukeaa). Mahdollisuutta aloittaa kerhoja myös Sulkavalla selvitetään. Prinsessafutis on tarkoitettu 05- ja aiemmin syntyneille tytöille ja se pyörii 1krt/viikkoon Talvisalon tekonurmella.

Ritarifutis/alustava suunnitelma:

Kentät: Nojanmaa (hiekka), Heikinpohja (hiekka), Nätki (Hiekka), Pihlajaniemi/Kellarpelto (alkaa pihlajaniemen koulun hiekalla ja siirtyy todennäköisesti kellarpellon nurmelle, kun kenttä aukeaa). Mahdollista myös Sulkavalla, jos lapsia löytyy tarpeeksi ja vetäjät saadaan järjestettyä.

 

Toiminta: Toimintaa järjestetään touko-, kesä- ja elokuussa, joskin viimeinen harjoitus/pelikerta menee syyskuun alkuun. Harjoituksia on 1krt/viikko (tiistai klo 17-18) ja joka kuussa on yksi turnaustapahtuma eli yhteensä kolme turnausta. Heinäkuu on vapaa ja harjoituskertoja on yhteensä 14. Ensimmäinen harjoituskerta on tiistai 5.5

 

Ohjaus: Juniori STPS järjestää kentille ohjauksen. Pyrkimyksenä olisi, että ohjaajat ovat STPS:n vanhimpia junioreita/pelaajia tai osallistuvien lapsien vanhempia. Ohjaajien vastuulla on lapsien ohjaaminen harjoituksissa ja turnauksissa, sekä liivien ja tötsien säilytys (noin muovipussillinen tavaraa) ja tuominen kentälle harjoitustapahtumiin. Ohjaajien pitäisi myös käydä E-valmentajakurssi, joka järjestetään Savonlinnassa 14.4.2015 klo 16.30 alkaen (Talvisalon koulu). Kurssilta voi jäädä pois vain erittäin painavasta syystä. Jokainen harjoituskerta on etukäteen suunniteltu harjoite harjoitteelta, joten valmentajilta ei mene aikaa treenien suunnitteluun. Tällöin myös varmistetaan, että jokaisella kentällä harjoitellaan samoja asioita. Lähtökohtaisesti ohjaajat toimivat omalla lähikentällään lähellä omaa asuinpaikkaansa mutta jos ohjaajia on ns. "ylimäärin" kenttää kohden pyritään ohjaajia tasoittamaan kenttien välillä jos se vain suinkin on mahdollista. 

 

 

Prinsessafutis/alustava suunnitelma:

 

Toiminta: Toimintaa järjestetään touko-, kesä- ja elokuussa, joskin viimeinen harjoitus/pelikerta menee syyskuun alkuun. Harjoituksia on 1krt/viikko (maanantai klo 17-18) ja joka kuussa on yksi turnaustapahtuma eli yhteensä kolme turnausta. Heinäkuu on vapaa ja harjoituskertoja on yhteensä 14. Ensimmäinen harjoituskerta on maanantai 4.5.2015 Talvisalon tekonurmella. Mahdollista, että toimintaa yhdistetään Sulkavan kanssa, jolloin Sulkavan harjoituskerta olisi ritarifutareiden kanssa yhdessä tiistaisin 17-18.

 

Ohjaus: Juniori STPS järjestää kentille ohjauksen. Pyrkimyksenä olisi, että ohjaajat ovat STPS:n vanhimpia junioreita/pelaajia (tyttöjä/naisia) tai osallistuvien lapsien vanhempia. Ohjaajien vastuulla on lapsien ohjaaminen harjoituksissa ja turnauksissa, sekä liivien ja tötsien säilytys (noin muovipussillinen tavaraa) ja tuominen kentälle harjoitustapahtumiin. Ohjaajien pitäisi myös käydä E-valmentajakurssi, joka järjestetään Savonlinnassa 14.4.2015 klo 16.30 alkaen (Talvisalon koulu). Kurssilta voi jäädä pois vain erittäin painavasta syystä. Jokainen harjoituskerta on etukäteen suunniteltu harjoite harjoitteelta, joten valmentajilta ei mene aikaa treenien suunnitteluun. 

 

 

JOS haluat ohjaajaksi ILMOITTAUDU OMALLE JOUKKUEENJOHTAJALLESI/VALMENTAJALLESI tai suoraan Juniori STPS:n nuorisopäällikkö MARKUS IHALAISELLE (yhteystiedot alla)

 

- Markus Ihalainen, stps.nuorisopaallikko@gmail.com

050 3477772 tai 050 5437003