STPS:n C-juniorit futsalin SM-lopputurnaukseen Tampereelle!

Markus Ihalainen
17.3.2015

Juniori STPS:n C-juniorijoukkue selvitti tiensä tulevana lauantaina 21.3.2015 Tampereella pelattavaan Futsalin SM-lopputurnaukseen. C-juniorit pelasivat poikkeuksellisesti Itä-Suomen puolella futsalin piirisarjaa ja sijoittuivat sarjassa hienosti hopealle. Kaakkois-Suomen piirisarja oli hiukan tynkä, sillä Kotkan Pelikarhut ratkaisivat piirinmestaruuden kolmen oman joukkueen voimin. PeKa ei kuitenkaan halunnut lähteä SM-lopputurnaukseen ja näin täydennysmenettelyssä paikka tuli STPS:lle. Lopputurnaukseen paikka on jokaisen alueen piirinmestarilla ja lopputurnauksessa on näin ollen 12:sta joukkuetta.

 

Joukkueet jaetaan turnauksessa neljään kolmen joukkueen lohkoon, josta jatkopeleihin pääsevät kaksi parasta. STPS sai arvonnassa lohkoonsa erittäin kovat joukkueet, kun lohkon kaksi muuta joukkuetta ovat Uudenmaan piirinmestari FC Honka Akatemia (Espoo) ja Pohjois-Suomen mestari Kemin Palloseura. Ennakkosuosikin paineet ehkäpä koko turnauksessa kantaa jalkapallossa Uudenmaan-Satakunnan-Helsingin- ja Turun piirin yhteistä Etelä-Länsi-liigaa pelaava Honka mutta STPS lähtee kumartelematta haastamaan "isompiaan". Turnaus on hieno mahdollisuus STPS:n junioreille päästä mittaamaan tasoaan futsalin suomen huipulta. 

 

Turnaukseen selviytyneet joukkueet:

PiiriJoukkueTäydentävä joukkue
Helsinki LPS  
Uusimaa FC Honka  
Ahvenanmaa -  
Turku SoVo yj  
Satakunta FC Ulvila  
Tampere PP-70  
Keski-Suomi Team LPK/Leppä yj  
Kaakkois-Suomi -  
Itä-Suomi Yllätys  
Vaasa FC Seinäjoki  
Keski-Pohjanmaa FC YPA  
Pohjois-Suomi KePS  
Pohjois-Suomi HauPa Täydentäjäjoukkue 1
Itä-Suomi STPS Täydentäjäjoukkue 2

Turnauksen otteluohjelma ja maalintekijätilastot löytyvät reaaliaikaisesti päivittyen palloliiton sivuilta osoitteesta: http://www.palloliitto.fi/b-ja-c-nuorten-lopputurnaukset/c-pojat

 

JUNIORI STPS ONNITTELEE C-JUNIOREITA HIENOSTA SAAVUTUKSESTA!