Myös STPS:n D-13 ikäluokka voitti LAUTP:n kevätturnauksen

Markus Ihalainen
2.4.2015

Juniori STPS:n D13 -joukkue osallistui 28.3. Lappeenrannassa pelattuun jalkapalloturnaukseen, josta se nappasi kilpasarjan voiton! Pelit pelattiin ammattikoulun lämmitetyllä tekonurmella. Neljän joukkueen muodostamassa kilpasarjassa pelasivat IPS Imatralta, LAUTP Lappeenrannasta, MYPA Myllykoskelta ja STPS Savonlinnasta.

Aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui IPS. IPS:llä oli pelissä vahva alku ja se tekikin pelin kaksi ensimmäistä maalia. Vahvasti liikkunut IPS hallitsi peliä, mutta STPS:n tehtyä 2-1 kavennuksen ensimmäisen puoliajan lopulla, pelitapahtumat tasoittuivat. Toisella puoliajalla STPS pelasi kauden toistaiseksi parasta peliään. Pelaajien liike kentällä parani huomattavasti ensimmäiseen puoliaikaan nähden ja onnistuneen prässipelin ansiosta pallo saatiin aina nopeasti omalle joukkueelle. Toisella puoliajalla STPS:n syöttöpeli parani myös olennaisesti ja jännittävien vaiheiden jälkeen peli päättyi STPS:n 3-2 voittoon. STPS:n maalintekijät pelissä olivat Aapeli Turkka (2) ja Topias Saramäki (1).

Päivän toisessa pelissä STPS pelasi isäntäjoukkuetta LAUTP:tä vastaan. Tässä pelissä STPS ei päässyt samanlaiseen liikkeeseen kuin edellisessä pelissä ja näin ollen LAUTP tekikin 1-0 johto-osuman. Toisella puoliajalla STPS:n peli kuitenkin parani ja STPS pääsi tasoittamaan pelin loppunumeroiksi 1-1 maalintekijänä Niklas Turunen.

Päivän viimeisessä pelissä MYPA:a vastaan peli oli kokonaisuudessaan STPS:n hallinnassa. STPS:lle pelistä 2-0 voitto ja samalla turnausvoitto. Maalintekijät pelissä olivat Topias Saramäki ja Niklas Turunen. STPS:n parhaaksi pelaajaksi turnauksessa valittiin laitapuolustajana pelannut Reetta Kautonen.

STPS:n joukkueessa pelasivat Valtteri Molari, Toni Konttinen, Jani Puhakainen, Juho Olenius, Aapeli Turkka, Valtteri Pekkinen, Topias Saramäki, Niklas Turunen, Tatu Suomalainen, Erno Siitonen ja Reetta Kautonen.