Kesämaa-turnaus saatiin päätökseen sunnuntaina 9.8

Markus Ihalainen
10.8.2015

Loistavassa säässä pelattu perinteinen Kesämaa-turnaus viikonloppu on nyt ohi ja ottelut saatiin päätökseen sunnuntaina 9.8 Talvisalon Kesämaa-Areenalla, jolloin E-sarjojen voittajat saatiin selville. Lauantaina 8.9 kamppailtiin sekä E-junioreiden peleissä Kesämaa-Areenalla ja F-junioreiden sarjoissa Kyrönniemen nurmella.

 

Lauantaina Kyrönniemen nurmella kirmaili yhteensä 20 joukkuetta kolmessa sarjassa. Sarjat olivat F-8 haaste (07), F-9 haaste (06) ja F-9 kilpa. F-9 kilpasarjassa pelattiin sijoituksista ja kilpasarjaan otti osaa LAUTP, MP, STPS ja JiiKoo. Loppujen lopuksi huikean finaalin päätteeksi kultaiset mitalit ripustettiin kotijoukkue STPS:n kaulaan, kun JiiKoo kaatui finaalissa viime hetken maalilla numeroin 2-1. MP sijoittui turnauksessa kolmanneksi ja LAUTP neljänneksi.

 

Haastesarjoissa nähtiin myös hienoja suorituksia ja pelaamisen riemua, kun jokainen joukkue pelasi neljä ottelua. F-9 haastesarjassa osallistuvia seuroja olivat STPS, LAUTP, MP, JiiKoo, KuPS Ketut ja KuPS Peurat. Osalla seuroista oli useampia joukkueita, jolloin osallistuva joukkuemäärä oli yhteensä kahdeksan joukkuetta. F-8 haastesarjaan osallistuivat STPS, PikkuAinot (STPS tytöt), PEPO, LAUTP ja KuPS Peurat. F-8 sarjassakin joukkuemäärä oli lopulta kahdeksan kappaletta ja pelit olivat äärettömän tiukkoja.

 

Lauantaina alkaneet E-10 ja E-11 joukkueiden sarjat pelattiin Talvisalon Kesämaa-Areenalla. E-10 sarjassa STPS:llä oli oma joukkue ja toinen joukkue muodostettiin Kulennoisten Pallon kanssa yhteisjoukkueena. Molemmat joukkueet myös menestyivät, sillä KuP YJ voitti pronssiottelussa hienosti MP:n ja STPS sai hopeaa häviten tiukan finaalin Järvenpään Palloseuralle maalein 2-3. Molemmat joukkueet hävisivät turnauksessa vain yhden ottelun, joten turnausta voi pitää molempien osalta erittäin onnistuneena. Muut joukkueet sarjassa olivat LAUTP, LAUTP vihreä, JäPS huuhkajat ja AINOT.

 

E-11 sarjassa voittokamppailu oli Kuopiolaisten jäsenten välinen, kun finaalissa kohtasivat KuPS KPS-04 musta ja KuPS Ketut. Finaalissa nähtiin aikamoista draamaa, kun varsinaisen peliajan jälkeen tulostaululla seisoi 1-1 lukemat ja voittaja ratkaistiin rangaistuspotkukilpailussa. Lopulta KuPS KPS-04 musta oli parempi, kun finaali ratkesi vasta useamman jatkolaukauksen jälkeen. Pronssipelissä SiPS kaatoi KuPS KPS-04:n maalein 1-0 ja näin Siilijärveläisten kaulaan ripustettiin pronssiset mitalit.

 

Kotijoukkue STPS pelasi tiukkoja otteluita mutta valitettavasti yleensä ottelut kääntyivät vieraileville joukkueille. STPS:n sijoitus oli lopulta seitsemäs, sen voitettua viimeisessä ottelussaan Kultsun maalein 1-0. Muut joukkueet sarjassa olivat JiiKoo ja LAUTP.

 

Kiitokset kaikille Kesämaa-Turnaukseen osallistuneille joukkueille, joukkueiden taustoille ja varsinkin talkoolaisille! Toivottavasti näemme ensi vuonna!

 

Lopulliset sijoitustaulukot. Tarkemmat tulokset voi käydä katsomassa osoitteesta: http://www.stps.fi/kesamaa-turnaus/tulospalvelu/

 

E-11:

Loppusijoitukset:

SijoitusJoukkue
Kulta KuPS kps-04 Musta
Hopea KuPS Ketut
Pronssi SiPS
4. KuPs kps-04
5. LAUTP
6. JiiKoo
7. STPS
8. Kultsu
 

 

E-10:

 

Loppusijoitukset:

SijoitusJoukkue
Kulta JäPS
Hopea STPS
Pronssi KuP Yj
4. MP E10
5. JäPS Huuhkajat
6. LAUTP
7. LAUTP Vihreä
8. Ainot

 

F-9 kilpa:

 

Loppusijoitukset:

SijoitusJoukkue
Kulta STPS
Hopea Jiikoo Sininen
Pronssi MP Sininen
4. LAUTP Sininen