Naisjoukkue voitti jälleen

Kai Niiranen
6.9.2015

Naiset päättivät III-divisioonan kauden voittoon

Naisten yksi kauden tavoitteista täyttyi kolmosen ottelussa Kotkassa 5.9. Eli sarja pelattiin läpi ilman yhtäkään pistemenetystä!!

Kotkaan matkattiin bussilla, jossa oli mukana lähes kaikki joukkueen pelaajat sekä suuri joukku muita kannattajia. Myös KTP äänekkäitä kannattajia oli saapunut paikalle ja katsomossa tunnelma olikin niin hieno ja äänekäs kuin suuren ottelun arvoon kuuluukin.

Kovassa vesisateessa pelatun ottelun panoksena oli pääsy II-divisioonan karsinta otteluun. Ottelun tärkeys ja sen tuoma jännitys näkyi otteissa molemmilla joukkueilla.

Vaikka sarjan mestaruus oli ratkennut jo muuta kierros sitten, oli karsintapaikan kohtalo edelleen avoin. Lisäksi KTP:llä oli panoksena sarjan hopea mitalit. STPS johti karsinta sarjaa 2-0 kevät kierroksen tuloksen mukaan. Karsintapaikka ratkaistiin yhteismaalein ilman vierasmaali sääntöä. Yhteistuloksen päätyttyä tasan olisi ratkaisu haettu suoraan rangaistuspotkukisassa.

STPS lähti otteluun normaalin kaavan mukaan eli pelkästään hakemaan voittoa. 2-0 johtoa ei lähdetty puolustamaan vaan ottelun tavoitteena oli säilyttää joukkueen normaali pelirohkeus ja kova itseluottamus.

KTP antoi todella kovan vastuksen ja kauden selkeästi tiukin ottelu ratkaistiin toisella puoliajalla. KTP oli selvästi opiskellut STPS:n suurimman vahvuudet ja pelasi niitä pois hyvin. Ottelussa kovan vastuksen antaneen KTP:N tekemisessä paistoi vahva halu karsinta peliin ja sarjan hopea mitaleille.

 

Loppunumerot 1-2

STPS:n maalintekijät.

57' Emmi Isotalo

88' Emmi Isotalo

 

Sarjan taulukko ja maalintekijät

 

Lue joukkueen kuulumisia lisää täältä