STPS:n 04 - ja 05-pojat mitaleille LAUTP:n kevätturnauksessa

Markus Ihalainen
5.4.2016

STPS:n 04-pojat sijoittuivat kilpasarjan toiseksi ja haastesarjan kolmoseksi LAUTP:n kevätturnauksessa 2.4.2016. STPS:n 05-pojat ylsivät myös pronssille samassa turnauksessa 05-poikien kilpasarjassa.

 

04-poikien kilpasarjassa joukkue kohtasi  PEPO:n (Lappeenranta), Palokan Riennon (Jyväskylä), LAUTP:n ja LAUTP:n 03 (Lappeenranta) joukkueet.  Ottelut päättyivät seuraavasti:

LAUTP 04 - STPS 0-0

LAUTP 03 - STPS 0-2

PaRi - STPS 1-2

PEPO - STPS 3-1

 

Turnauksesta kotiintuliaisina oli siis toinen sija PEPO:n voittaessa ja LAUTP:n 04:n sijoittuessa kolmanneksi.

 

Haastesarjassa STPS:n 04 kohtasi alkulohkon otteluissaan PEPO:n 04 ja Kultsun (Joutseno) 05 joukkueet. Kultsu kaatui lukemin 1-0 ja PEPO lukemin 3-0, joka tarkoitti sitä, että STPS jatkoi mitaliotteluihin alkulohkon voittajana. Jatkolohkossa vastaan asettuivat Sudet Kouvolasta ja FC LaPa Lappeenrannasta. LaPa:n kanssa ottelu päättyi tasatulokseen 1-1 mutta Sudet olivat niukasti 1-0 parempia, joten tuloksena oli turnauksen kolmas sija. LaPa voitti haastesarjan Susien sijoittuessa toiseksi

 

STPS:n 05 ikäluokka sijoittui samaisessa turnauksessa kilpasarjan kolmanneksi. Joukkue kohtasi turnauksessa LAUTP:n, MP:n (Mikkeli) ja IPS:n (Imatra). Tulokset olivat seuraavat:

 

STPS - MP 1-2

STPS - IPS 4-0

STPS - LAUTP 2-2

 

Lopputuloksena oli kolmas sija MP:n voittaessa ja LAUTP:n sijoittuessa toiseksi. Kaiken kaikkiaan STPS:n juniorit osoittivat otteluissa hienoja otteita ja tästä on hyvä jatkaa kohti parin viikon kuluttua alkavaa piirisarjaa