Juniori STPS ry hakee nuorisopäällikköä - HAKUAIKAA JATKETTU

Taina Huiskonen
28.7.2016

Kehittyvä juniorijalkapalloseura Juniori STPS hakee nuorisopäällikköä.
Kehittyvä juniorijalkapalloseura Juniori STPS hakee nuorisopäällikköä.

Juniori STPS ry on keskikokoinen juniorijalkapalloseura, jossa on hyvä meininki! Nykyisen nuorisopäällikön siirtyessä eteenpäin palkkaamme tilalle päätoimisen nuorisopäällikön kehittämään toiminnan laatua ja vastaamaan mm. valmennuslinjauksen kehittämisestä ja toteutumisesta suoraan seurajohdon alaisuudessa.

Nuorisopäälliköltä edellytämme jalkapallon ja valmennuksen tuntemuksen sekä vahvan kasvatusnäkemyksen lisäksi valmiutta kehittää seuratoimintaa niin vapaaehtoisten, yhteistyötahojen, sponsorien, palloliiton kuin junioripelaajienkin suuntaan. Keskeisinä tehtävinä nuorisopäälliköllä on ritari- ja prinsessafutiksen organisointi, temppu-, taito- ja kykykoulujen valmentaminen, akatemiatoiminta, valmentajien sisäisen koulutuksen järjestäminen sekä koulujen ja päiväkotien kanssa tehtävä yhteistyö. Ei siis riitä, että pallo pysyy jalassa, myös kynän tai läppärin on pysyttävä kädessä. Tehtävä sisältää edellä mainittuun liittyvää suunnittelu- ja toimistotyötä.

Edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä suunnitella omaa ajankäyttöä, joustavuutta ja rohkeutta visioida tulevaa. Tarjoamme kehityshenkisen seuran, innokkaat ja taitavat juniorit, sitoutuneet vapaaehtoiset, leppoisan työilmapiirin ja paljon parannettavaa. Tehtävä pyritään vakiinnuttamaan 12kk määräaikaisuuden jälkeen jatkumaan toistaiseksi. Työ alkaa vaikka heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 30.9.2016 klo 15.00 mennessä osoitteeseen:
Juniori STPS ry, Muurarinkatu 4, 57100 Savonlinna

 

Lisätietoja antavat:

väistyvä nuorisopäällikkö Markus Ihalainen, 050-3477 772, stps.nuorisopaallikko@gmail.com tai
puheenjohtaja Tommi Tuunainen, 050-5742 333, stps.puheenjohtaja@gmail.com