2023 palkitut pelaajat

Kauden 2023 palkitut pelaajat Juniori Stps-14 joukkueessa:

 

Veeti Itkonen - harjoittelija

Pelaaja on joukkueen aktiivisin harjoittelija, joka ei jätä treenejä väliin mistään hinnasta. Harjoittelu on tuottanut kovaa tulosta, joka näkyi heti keväällä kovissa piirisarjapeleissä. Puolustajan tontilla usein viihtyvä pelaaja ei anna vastustajalle tuumaakaan periksi ja antaa omalla taisteluasenteella aina joukkueellemme mahdollisuuden voittaa.

 

 Luka Kemppainen - kehittyminen

Pelaaja on aina esimerkillinen treeneissä ja peleissä, sekä joukkueen pelisääntöjen noudattamisessa. Pelaajan taitojen ja rohkeuden kehittyminen on ollut kauden aikana kaikkein näkyvintä, joka on tulosta kovasta ja tunnollisesta harjoittelusta. Pelaaja on noussut kauden aikana aivan joukkueen kärkipelaajiin ratkomaan tasaiset pelit joukkueemme hyväksi.

 

 Lukas Tuunanen - tsemppari

Pelaajalla on aina iloinen asenne, joka tarttuu niin pelaajiin kuin joukkueen toimihenkilöihin. Pelaaja on tunnollinen harjoittelija, joka omaa joukkueen ilmapiiriä eteenpäin vievän asenteen. Tunnollinen tekeminen treeneissä on tuonut valtavasti rohkeutta kaikkeen tekemiseen, joka edelleen näkyy pelitaitojen huimana kehittymisenä.